Home » Активности » Центар за кариера

Центар за кариера

Во организација на Центарот за кариера при ССОУ Моша Пијаде – Тетово, беше организирана посета на Факлутетот за современи науки при Универзитетот на југоисточна Европа. При посетата на учениците од IV година им беа презентирани струките и условите за студирање на овој факултет.

1012925_10202428300247994_1113475009567380759_n 1978731_10202428287327671_5659425766832122079_n 10003378_10202428289687730_2713324818866538195_n 10153638_10202428299527976_8896504142907911220_n 10169444_10202428301568027_4866964646952580257_n 10176169_10202428286127641_6578688296569668277_n 10256529_10202428286527651_7364432021319903419_n