Home » Соопштение » Екстерно за матуранти 2013/14

Екстерно за матуранти 2013/14

Сите ученици-матуранти од Македонска настава ќе полагаат во Ново школо со почеток од 9,30 часот во три кабинети и во големата сала.

Пред секоја просторија на вратата ќе биде истакнат список на ученици кои ќе бидат тестирани во таа просторија.