Активности

 • “ACCOMPANY ME“

  “ACCOMPANY ME“

  “ACCOMPANY ME“ – е името на проектот од Еразмус+ програмата во кој како партнер учествува и ССОУ „Моша Пијаде“ , […]

   
 • Центар за кариера

  Центар за кариера

  Во организација на Центарот за кариера при ССОУ Моша Пијаде – Тетово, беше организирана посета на Факлутетот за современи науки […]

   
 • Електронско табло

  Електронско табло

  Електронско табло на матурантите од дисперзираната паралелка во с. Прељубиште Проектна задача на ученикот Ненад Божиновски кој е четврта година […]

   
 • Центри на кариера во акција

  Центри на кариера во акција

  активност: Посета на Универзитетот на југоисточна европа – презентација на новите програми на Факултетот за современи науки   Идеја Поттикнати […]

   
 

Проекти

 

Соопштенија